Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme asiakkaalle CAM ohjelmoijaa Saloon

4.11.2022


CAM-OHJELMOIJA

 

Etsimme tuotantomme ohjelmointi / menetelmäsuunnittelutiimiin kokenutta CAM-ohjelmoijaa. Työhösi kuuluu ohjelmointia Mastercam ohjelmalla sekä menetelmäsuunnittelua. Työssäsi teet ohjelmointia ja menetelmäsuunnittelua vaativille kappaleille sekä 4-akselisille vaakakaraisille työstökeskuksille, että 5-akselisille työstökeskuksille. Käytettävät työstökoneet ja laitteet ovat uusia ja edustavat alan viimeisintä työstöteknologiaa. Mastercam:n lisäksi käytössäsi on Vericut simulointiohjelmisto. Tarjoamme mahdollisuuden myös koulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen.

 

Vaadittu kokemus ja osaaminen:

-          - Vähintään 5 vuoden kokemusta CAM-ohjelmoinnista

-         -  Kokemusta ja tietämystä koneistuksesta, työkaluista ja menetelmistä

-          - Kokemusta hienomekaanisten osien valmistuksesta

 

Odotamme sinulta:

-          - Hyviä vuorovaikutustaitoja

-          - Halua kehittää omaa osaamista

 

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn modernissa ja vakavaraisessa yrityksessämme. Olemme hyvässä kasvussa oleva yritys, kehitämme jatkuvasti menetelmiämme ja investoimme jatkuvasti uusimpaan työstötekniikka. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 27.11.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys, jolle on myönnetty Suomen henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisointi. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi
Takaisin