Usein kysyttyjä kysymyksiä

MITÄ OSAAMISTA TYÖMARKKINOILLA JUURI NYT HAETAAN?

Kaikenlaista osaamista! Olemme monitoimialayhtiö ja etsimme työntekijöitä monille eri toimialoille (Metalli, toimisto, ravintola, kauppa, ICT, logistiikka, kiinteistö, rakennus, sähkö, LVI sekä kuljetus). Hyvistä oman alansa ammattilaisista on jatkuvasti pulaa. Avoimet tehtävämme näet avoimet työpaikat -osiossa.

 

MITÄ OSAAMISTA HAKEMUKSESSA KANNATTAA KOROSTAA?

Korosta hakemuksessasi sellaista osaamista, jota olet halukas myös työssäsi hyödyntämään. Ainakin kielitaidosta ja IT-osaamisesta kannattaa kertoa. Myös erilaiset työluvat (tulityökortti, tieturvakortti, hygieniapassi, vartijakortti jne.) kannattaa mainita hakemuksessa. Kerro myös sellaisesta osaamisesta, joka mahdollisesti erottaa sinut muista hakijoista ja missä olet erityisen hyvä.

 

KUN OLEN TÄYTTÄNYT HAKEMUKSEN KERRAN, TARJOTAANKO MINULLE TÄMÄN JÄLKEEN MUITA TEILLÄ AVAUTUVIA PAIKKOJA AUTOMAATTISESTI?

Aina uuden avautuvan paikan myötä käymme saamiamme hakemuksia lävitse, ja pyrimme jo näistä löytämään paikkaan soveltuvia ehdokkaita. Lisäksi oman profiilin tietoja kannattaa päivittää säännöllisin väliajoin, jotta tiedämme, että olet edelleen aktiivisessa työnhaussa. Molemminpuolinen aktiivisuus ja yhteydenpito auttaa sinun työllistymistäsi merkittävästi.

 

VOINKO HAKEA USEAA TYÖPAIKKAA SAMANAIKAISESTI?

Voit ehdottomasti ja kannattaakin hakea! Näin varmistat mahdollisimman nopean työllistymisen. Suosittelemme kuitenkin, että haet vain sellaisia tehtäviä, joista olet aidosti kiinnostunut.

 

KANNATTAAKO JÄTTÄÄ AVOINTA TYÖHAKEMUSTA?

Avoimen hakemuksen jättäminen kannattaa ehdottomasti. Kaikki työtehtävät eivät ole välttämättä julkisessa haussa, jolloin haemme oikeita osaajia omien järjestelmiemme kautta.

 

MITEN REKRYTOINTIPROSESSI ETENEE HAASTATTELUN JÄLKEEN?

Laadimme soveltuvimmista hakijoista esittelyn asiakkaalle. Tämän jälkeen jatkamme toiselle haastattelukierrokselle joko meidän ja/ tai asiakkaan toimesta. Molemminpuolinen aktiivisuus ja yhteydenpito auttaa sinun työllistymistäsi merkittävästi.

 

MITÄ GLOBAL WORK TARJOAA ENEMMÄN KUIN JOKU MUU TYÖNANTAJA?

Tarjolla on sekä määräaikaisia että pitempiaikaisia työsuhteita. Konsulteillamme on vankka alan kokemus, jolloin pystymme tarjoamaan työnhakijoille luotettavan kokonaisvaltaisen tuen työnhakuun. Toimimme valtakunnallisesti ja voimme näin auttaa myös paikkakunnan vaihtajia.