Global Workin tarinaTapamme toimiaArvommeYrittäjä

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Global Workin tarina

Global Workin tarina on saanut alkunsa vuonna 2005 Tampereelta, kun Mika E. ja Sami H. tapasivat lounaan merkeissä. Sami oli työskennellyt ravintola-alalla 15 vuotta ja haki uusia haasteita työelämässä. Mika oli henkilöstöpalvelualan ketjuun kuuluvan yrityksen Pirkanmaan alueen alueyrittäjänä ja näki nuoressa miehessä potentiaalia. Mika ehdotti Samille alanvaihtoa ja henkilöstöpalvelualan myyntipäällikön tehtävää. Kaverukset pääsivätkin yhteisymmärrykseen työsuhteeseen liittyvistä ehdoista ja allekirjoittivat työsopimuksen. 

 

Puolentoista vuoden työnteon jälkeen Samille tuli mahdollisuus aloittaa saman henkilöstöpalvelualan ketjun alueyrittäjänä kotikonnuillaan Etelä-Karjalassa. Muuton jälkeen alkoi yrityksen perustamistoimet syksyllä 2006. Nyt alkoi yhdeksän vuoden yrittäjyystaipale henkilöstöpalvelualalla ja tasainen kasvu- sekä erilaisten investointien kausi Etelä-Karjalan asiakasyrityksiä palvellen.

 

Työskenneltyään ketjuyrittäjänä aikansa Samille alkoi hiljalleen tulla mieleen täysin oman henkilöstöpalvelualan yrityksen perustaminen. Tämä tulikin ajankohtaiseksi liiketoimintakaupan jälkeen vuoden 2015 lopussa.

 

Global Workin kivijalka on nyt siis valettu ja nyt on aika rakentaa yhdessä tälle vankalle perustukselle uutta suomalaista työelämää....

 

P.S. Kiitokset vielä kerran Mika E:lle luottamuksesta ja mahdollisuudesta.