Palvelut yrityksilleToimialatGlobal Work ''konepaja''Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Miten voimme auttaa?

Global Workin henkilöstöpalvelut takaavat yritykselle henkilöstöä oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Asiakkaan tarpeista riippuen, henkilöstöpalveluihin voi kuulua esimerkiksi hakijamarkkinointi, rekrytointi, kansainvälinen rekrytointi, henkilöstövuokraus, henkilöarviointi, henkilöstön kehittäminen, henkilöstön uudelleen sijoittaminen tai koulutus ja osaamisen testaus.

 

Global Workin henkilöstöpalvelut soveltuvat niin suorittavan tason kuin johdon tehtäviinkin. Henkilöstöpalveluita hyödynnetään hyvin monilla aloilla, kuten metalliin, toimistotyöhön, ICT alalle, logistiikkaan, teollisuuteen, rakentamiseen, kuljetukseen, kiinteistöpalveluihin, kauppaan ja ravintoloihin. Henkilöstöpalvelut on turvallinen, joustava ja luotettava keino hankkia työvoimaa muuttuvissa olosuhteissa. Yritys säästää resursseja ja aikaa, sillä sopiva osaaja saattaa löytyä jo valmiiksi Global Workin rekisteristä ja verkostosta.

 

MITEN GLOBAL WORKIN HENKILÖSTÖPALVELUT TOIMIVAT?

Global Workin henkilöstöpalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Esimerkiksi jos kyseessä on henkilöstövuokraus, asiakas kertoo mitä tarvitsee ja Global Work etsii tehtävään sopivan henkilön. Työntekijät toimivat tällöin Global Workin palkkalistoilla ja vuokraaja maksaa vain sovituista työtunneista. Solmitut vuokrasuhteet voivat olla kestoltaan mitä tahansa yhdestä päivästä vuoteen, esimerkiksi ylimääräinen käsipari paikkaamaan kausivaihteluita määräajaksi.

 

Mikäli kyseessä on rekrytointi, Global Work tutustuu yleensä hieman tarkemmin asiakkaan liiketoimintaan, työyhteisöön, toimeksiantoihin ja haasteisiin. Rekrytointi on arvokas investointi, minkä vuoksi se kannattaa tehdä huolellisesti. Kun haettavan työntekijän tehtävänkuva ja ”ihanne” profiili on muodostettu, Global Work etsii sopivia ehdokkaita ja haastattelee heitä. Lopullinen valinta tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Myös soveltuvuusarvioinnit ja henkilöarvioinnit ovat tänä päivänä erittäin suosittu osa henkilöstöpalveluita.

 

Miten voimme auttaa?

 

Pyydä tarjous