Global Work työnantajanaHenkilöarviointiKoulutuksetPalkanmaksuaikatauluGlobal Work työntekijän opas

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Global Work työnantajana


KUMPPANISI TYÖELÄMÄN ERI VAIHEISSA

Global Work on työelämän kumppani, niin henkilöasiakkaille (työnhakijat ja työntekijät) tarjoten erilaisia työmahdollisuuksia uran eri vaiheissa, kuin käyttäjäyrityksille tarjoten erilaisia henkilöstöalan palveluita suhdanteiden vaihdellessa. Tarjolla on kokoaikaista-, määräaikaista-, osa-aikaista- ja keikkatyötä. Voit olla työtön, työssä käyvä, opiskelija, uran alussa oleva, työpaikan- tai paikkakunnan vaihtaja, niin löydämme sinulle sopivan tavan työllistyä käyttäjäyritystemme tarpeiden mukaisesti.

 

TYÖTEHTÄVIÄ ERI ELÄMÄNTILANTEISIIN

Monilla on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, säännöllisyys ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Tällöin oikea ratkaisu on kokoaikainen ja vakituinen työ. 

 

Jotkut pidemmälle urallaan edenneet puolestaan haluavat haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Tällöin on tärkeää nähdä useita ja erilaisia työyhteisöjä monipuolistaakseen osaamistaan. Joku toinen taas haluaa paiskia oman toimensa ohella tiukasti hommia rahoittaakseen, keittiöremontin, seuraavan ulkomaanmatkansa tai muiden yllättävien rahareikien takia. Tällöin lyhytaikainen keikkailu tai määräaikaiset työsopimukset saattavat olla hyvä ratkaisu.

 

Toiset yrittävät hakea ratkaisuja työskennelläkseen perhe-elämän ohessa pienten lasten vanhempina tai opiskelun ehdoilla ja kaipaavat joustoa työelämään. Tällöin tyypillisesti paras ratkaisu on joustava osa-aikainen työ. Työntekijöillä on erilaisia tarpeita, kun he ovat erilaisissa elämän vaiheissa. Kauttamme tarjoutuu työtehtäviä kaikkiin elämäntilanteisiin. Tehtävämme on yhteen sovittaa käyttäjäyritystemme ja hakijoidemme tarpeet ja tavoitteet.

 

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Toimimme luotettavana työnantajanasi ja palkkasi on aina vähintään työehtosopimusten mukainen. Pyrimme kuitenkin aina neuvottelemaan tapauskohtaisesti asiakasyrityksen kanssa sinun kokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan. Voit aina itse päättää, otatko sinulle tarjotun työn vastaan. Sitoudut työjaksoon vasta, kun olet hyväksynyt työtarjouksen. Vastuullisena työnantajana vastaamme kaikista työsuhteeseesi liittyvistä kuluista, kuten työtapaturmavakuutus-, sosiaaliturva- ja eläkemaksuista sekä lomakorvauksista. Olemme myös Reiluja Vuokratöitä -auktorisoitu yritys.

 

NOPEIN REITTI TYÖHÖN

Meillä on jatkuvasti kymmeniä paikkoja auki. Täytämme paikat välittömästi sopivan hakijan löydyttyä. Kauttamme tavoitat useita työntarjoajia ympäri Suomen eri toimialoilla. Meillä on myös sellaisia työpaikkoja auki, jotka eivät ole julkisessa haussa. Pidäthän siis oman profiilisi ajan tasalla!