Miksi Global Work?


ETSITKÖ TÖITÄ? TAI UUTTA SUUNTAA TYÖELÄMÄSSÄ?

Meillä on tarjolla hyvin erilaisia työmahdollisuuksia työelämän eri vaiheisiin. Tarjolla on kokoaikaista-, määräaikaista-, osa-aikaista- ja keikkatyötä. Voit olla työtön, työssä käyvä, opiskelija, uran alussa oleva, työpaikan- tai paikkakunnan vaihtaja, niin löydämme sinulle sopivan tavan työllistyä asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti. Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi.


Työllistämme aina työntekijän toiveiden mukaan.

 

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Toimimme luotettavana työnantajanasi ja palkkasi on aina vähintään työehtosopimusten mukainen. Pyrimme kuitenkin aina neuvottelemaan tapauskohtaisesti asiakasyrityksen kanssa sinun kokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan. Voit aina itse päättää, otatko sinulle tarjotun työn vastaan. Sitoudut työjaksoon vasta, kun olet hyväksynyt työtarjouksen. Vastuullisena työnantajana vastaamme kaikista työsuhteeseesi liittyvistä kuluista, kuten työtapaturmavakuutus-, sosiaaliturva- ja eläkemaksuista sekä lomakorvauksista. Olemme myös Reiluja Vuokratöitä -auktorisoitu yritys.


Tiesitkö, että 40 % vuokratyöntekijöistämme työllistyy vakituisesti asiakasyrityksiin?

 

SUORAREKRYTOINTI

Teemme yrityksille jatkuvasti suorarekrytointeja eri toimialojen tehtäviin. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi toimitusjohtaja, työnjohtaja, keittiömestari, tekninen asiakasneuvoja tai tuotantotyöntekijä. Me etsimme, kontaktoimme ja tapaamme kandidaatit ja asiakasyrityksestä tulee työnantajasi. Rekrytointiprosessiin saattaa kuulua esimerkiksi haastattelut meillä sekä asiakkaalla, soveltuvuusarvioinnit ja -testit.

 

Ilmoittautumalla työnhakijaksi olet mukana, kun vakituisia työpaikkoja täytetään.


OSAAMISEN KEHITTÄMINEN

Koulutamme ja perehdytämme jatkuvasti tekijöitämme työelämän pelisääntöihin ja eri alojen perusasioihin. Tarjoamme erilaisia koulutuksia, joilla voit täydentää omaa osaamistasi tai otat ensiaskeleet alasi töihin. Työntekijäkoulutukset toteutetaan yhteistyössä ammattilaisten kanssa.
 

Työntekijän asenne ja oikea motivaatio työtä kohtaan on ratkaisevan tärkeää.

 

Global Workin avoimet työpaikat löydät myös seuraavista kanavista:


globalwork.fi
MOL.fi
facebook.fi 
LinkedIn