Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme ITA Nordic Oy:lle TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

14.9.2022


ITA Nordic Oy on kansainvälisten kone- ja laitevalmistajien yhteistyökumppani. Asiakaslähtöinen toiminta valmistusketjussa, sekä toiminnallinen ja tekninen laatu, ovat tämän päivän osaamista. Toimitusvarmuuden ja laadun tekijöinä ovat n. 90 ammattilaista ja voimakas panostus nykyaikaisiin tuotantovälineisiin ja laatutyökaluihin. ITA Nordicin toimipisteet sijaitsevat Ruokolahdella, Kurussa ja Närpiössä.

 

Lisätietoja www.itanordic.fi 

 

Haemme ITA Nordic Oy:lle Ruokolahden toimipisteeseen

 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ 

 

Hakemamme tuotantopäällikkö kykenee johtamaan ITA Nordicin Ruokolahden modernin koneistusyksikön koko tuotantoprosessia ”Hands on”- asenteella ja toimimaan yli 40 työntekijän organisaatiossa. Tuotantopäällikkönä toimit suorana esimiehenä sekä vastaat osaltaan asetettujen tuotantotavoitteiden toteuttamisesta (toimitusaika, laatu, kustannukset). Vastaat tuotannonsuunnittelusta ja -ohjauksesta. Osallistut aktiivisesti tuotannon kehitysprojektien määrittelyyn sekä tuotannonohjausjärjestelmien kehittämiseen yhdessä muun johdon kanssa. Osallistut tuotantoon sekä henkilöstöön liittyvien raporttien laadintaan. Raportoit tuotantojohtajalle.

 

 Vaadittu kokemus ja osaaminen

  • Tehtävään soveltuva koulutus esim. kone- tai tuotantotekniikan insinööri tai DI
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus menestyksekkäästä esimiestyöstä, tuotannon johtamisesta ja -kehitystehtävistä
  • Ymmärrät ja osaat myös soveltaa käytäntöön Leanin oppeja ja työkaluja.
  • Konepajatuotteiden spesifikaatioiden ja laatukriteerien ymmärtäminen. Osaat tulkita ja hyödyntää työssäsi haastavia teknisiä piirustuksia ja dokumentteja.
  • Ymmärrystä koneistusmenetelmistä
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Myös muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Hallitset MS Officen ohjelmistot hyvin ja sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä.
  • Tuotantokoneiden kunnossapitoalan tuntemus lasketaan myös eduksi. 

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Tarjoamme kehittyvän ja vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itsestäsi vaativan High Tech -koneenrakennusteollisuuden ammattilaisen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tuoda meille omaa osaamistasi tuotannon johtamisesta ja samalla oppia, miten erikoiskomponentteja valmistetaan globaalisti erittäin vaativiin kohteisiin. Luonnollisesti tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.  Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työsopimus tulee suoraan ITA Nordic Oy:n kanssa.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 02.10.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi
Takaisin