Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Comatec Automation Oy:lle Sähkötekniikan pääsuunnittelijaa

14.9.2022


Comatec Automation Oy on teollisuusautomaatioon ja IOT-ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tarjoamme teollisuusyritysten tuotantoinformaation ja -prosessien hallintaan ratkaisuja, jotka lisäävät työturvallisuutta ja työympäristön viihtyisyyttä. Olemme osa lähes 600 asiantuntijaa työllistävää mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita teknologiateollisuudelle tarjoavaa Comatec Groupia. Toimimme 20 paikkakunnalla Suomessa, Puolassa, Virossa ja Romaniassa. Etelä-Karjalassa meitä on n. 20 sähköalan osaajaa. Meillä katse on positiivisesti kasvussa ja siksi tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita. Lisätietoja: https://www.comatec.fi/comatec-automation/

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖTEKNIIKAN PÄÄSUUNNITTELIJAA

 

Työtehtävä koostuu erilaisista teollisuuden sähkösuunnittelusta ja asiantuntijatehtävistä niin toimistolla kuin asiakasyrityksissä. Tehtävässä haet toimeksiannon lähtötiedot asiakkaalta, suoritat suunnittelutoimeksiantoja itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä opastat, ohjaat ja neuvot muita tiimin jäseniä.

 

Haemme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta sekä kokenutta ja monipuolisen osaamisen omaavaa sähkösuunnittelijaa, joilla on sähköalan insinööri- tai automaatiotekniikan koulutus ja useamman vuoden teollisuuden sähkö- tai automaatiosuunnittelun työkokemus. Tunnet koneturvallisuuden keskeisimmät standardit ja vaatimukset.

 

Hallitset joitain suunnitteluohjelmistoja esim. Acad, Cadmatic, Eplan tai ProElina ja tunnet yleisimmät kenttäväylät esim. Profinet tai Profibus. Lisäksi osaat laskea ja mitoittaa kaapeloinnit ja poiskytkennät sekä tunnet teollisuuden sähkökäyttöjä kuten taajuusmuuttajat ja servot esim. ABB, Siemens tai Danfoss.

 

Eduksi katsotaan sellu- ja prosessiteollisuuden tuntemus, kokemus asennusvalvonnasta tai teollisuuden kunnossapidosta, > 1000 V:n jännitetason suunnittelusta tai -työskentelystä, automaatiojärjestelmien esim. DNA, Siemens tai Honeywell sekä logiikkojen esim. Siemens, Omron tai Allen-Bradley tuntemus. Lisäksi eduksi katsotaan tietoliikennelähiverkkojen tuntemus.

 

Tarjoamme:

-        Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja monipuolisen työnkuvan

-        Kilpailukykyisen palkan ja edut

-        Modernit työtilat, erinomaiset työkalut ja suurteollisuuden työkohteet

-        Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

 

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä ja halua oppia uusia asioita. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi sähkötekniikan pääsuunnittelijan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 25.09.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work, sami.hanninen@globalwork.fi, gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava, työelämää uudistava rekrytointialan yritys. Global Work tarjoaa organisaatioille ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden henkilöstöhaasteisiin. Lue Global Workista lisää: www.globalwork.fi
Takaisin