Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme asiakkaallemme HUOLTOASENTAJAA

3.5.2022


Tiimimme kaipaa vahvistusta. Oletko sinä etsimämme HUOLTOASENTAJA?

 

Huoltoasentajana toimit osana palo- ja pelastuskaluston huoltoasennustiimiämme. Tehtävässäsi asennat ja huollat esim. kiinteistöturvallisuustuotteita, sammutusjärjestelmiä sekä palo- ja pelastuskalustoa erikokoisissa kohteissa ja suurteollisuuskiinteistöissä.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta teknisen huoltoasentajan työtehtävistä teollisuuskohteissa. Paloturva-alan aiempi työkokemus katsotaan eduksesi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet vastuuntuntoinen, tottunut itsenäiseen työskentelyyn, pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä ja sinulla on loogista ongelmanratkaisukykyä esim. häiriötilanteissa. Ahkeruus, tavoitteellisuus, sitkeys ja järjestelmällisyys ovat hyveitäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ulospäin suuntautunut. Sitoutuminen työturvallisuuteen sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmiimme (ISO 9001, ISO 14001) on ehdottoman tärkeää. Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan tutkinto, esim. automaatio- tai LVI-asentaja tai muu vastaava tutkinto.

 

Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan kannusteineen, viihtyisän työympäristön, monipuolisen ja haastavan työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen tehtäviin. Avustamme asuntoasioissa tarvittaessa.

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi huoltoasentaja-hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 15.5.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin klo 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470. 
Takaisin