Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA

3.5.2022


Imatran sähköasennus Oy on vuonna 2010 perustettu sähköalan yritys Imatralta. Palvelemme asiakkaita yksityisellä sektorilla sekä teollisuudessa. Teemme sähköasennukset niin keittiöremontteihin kuin teollisuuden tarpeisiinkin Etelä-Karjalan seudulla. Vuonna 2014 yrityksen tarjoamat palvelut laajenivat lämpöpumppujen asennus- ja huoltotöihin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset huolto ja kunnossapitotyöt. 2020 yrityksen palvelukokonaisuuden tarjonta laajeni henkilönostimella tehtäviin korkeanpaikan töihin.

Lisätietoja: https://imatransahkoasennus.fi/ 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 

SÄHKÖASENTAJAA

 

Haemme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta sekä kokenutta ja monipuolisen osaamisen omaavaa sähköasentajaa, joilla on sähköalan koulutus ja useamman vuoden asennuskokemus. Hakijalla täytyy olla kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista. Lämpöpumppu- ja kylmätöiden kokemus katsotaan eduksi. Olet avoin kaikenlaisille tehtäville ja tehtäväkuvauksen laajentamiselle.

 

Tarjoamme:


-       -  Monipuolisen tehtäväkentän, työkohteet teollisuudessa ja yksityistalouksissa

-       -  Alan parhaat työkalut ja asennusauton sekä ympäristön kehittää omaa osaamistasi

-       -  Polku mahdolliselle urakehitykselle

-       -  Vakituisen työsuhteen

-        - Kilpailukykyisen palkan

 

Vaatimukset hakijalle:


-       -  Sähköasentajan koulutus, perus- tai ammattitutkinto

-       -  Useamman vuoden työkokemus sähköasentajan tehtävistä

-        - Ajokortti, työturva-, sähkötyöturva- ja tulityö-, nostin- ja ensiapukortti

 

Katsotaan eduksi:


-       -  Sähköturvallisuus tutkinto (S1, S2, tai S3)

-        - Viestintäviraston antenni- ja tietoverkkotyöt (A tai AT), halu ja kyky suorittaa pätevyyksiä

-       -  Kylmäaineiden käsittelytutkinto 

 

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä ja halua oppia uusia asioita. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme myös henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen.

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi sähköasentaja hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 15.05.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi
Takaisin