Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Taksi Saimaa Oy:lle toimitusjohtajaa

8.10.2021


 

Taksi Saimaa Oy - Se aidosti paikallinen taksi. TaksiSaimaa välittää taksikyytejä Lappeenrannan Joutsenon ja Imatran alueilla. Taksi Saimaa Oy on paikallinen taksitilausvälitys yhtiö, joka ylläpitää taksikeskusta Lappeenrannassa ja työllistää suoraan ja taksiyrittäjien kautta välillisesti n. 400henkilöä.

 

 

 

Lisätietoja: www.taksisaimaa.fi


 

 

Etsimme Taksi Saimaa Oy:lle

 

TOIMITUSJOHTAJAA 

 

Taksi Saimaa Oy:n toimitusjohtajan työtehtäviin kuuluu mm. henkilöstöjohtamista, hallituksen sihteerinä toimimista ja päätösten toimeenpanoa, yrittäjä/ omistajaverkostolle tiedottamista, myynnin ja talouden koordinointia ja toiminnan yleistä kehittämistä.

 

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on kokemusta tuloksellisesta johtamisesta, esimiestyöstä ja verkostoissa toimimisesta. Sinulla on talousosaamista, laajat suhdeverkostot ja omaat kokemusta tuloksekkaasta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on kaikessa tekemisessä vahva tulevaisuuteen suuntautunut kehittämisote. Tarmokkaana ja ratkaisukeskeisenä henkilönä olet luomassa Taksi Saimaalle uusia toimintatapoja muuttuvassa, kiristyvässä kilpailussa ja edelleen digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

 

 

Työtehtävien hoitamista helpottavat:

  • kokemus tuloksellisesta johtamisesta
  • vankka myynti- ja markkinointikokemus sekä suhdeverkostot
  • yrittäjämäinen ajattelutapa ja talousosaaminen
  • oma-aloitteisuus, organisointi- ja toimeenpanokyky
  • innostava ja innovatiivinen ote ja halu laittaa itsensä likoon
  • erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työpanosta sekä hyviä sidosryhmäsuhteita. Hakijalla tulee olla yrityselämän ja julkishallinnon tuntemusta. Kentällä liikkuminen kuljetusyrittäjien ja sidosryhmien parissa ympäri Etelä-Karjalaa on osa arkea.

 

Hakijan tulee olla ihmisläheinen, aikaansaava, ennakkoluuloton, oma-aloitteinen, itseohjautuva, innovatiivinen, huolellinen, sinnikäs ja hänellä on hyvät viestintä- ja vuoro­vaikutus­taidot. Hän haluaa kehittää työtehtäviään ja omaksua uusia asioita. Sopiva koulutus tehtävään on kaupallinen-, tekninen-, talous tai muu vastaava tutkinto. Hakijan eduksi katsotaan hyvää tietoteknistä ja englannin kielen taitoa.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi toimitusjohtaja hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja laita liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen su 24.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

 

Global Work on Etelä-Karjalainen, luotettava rekrytointiyritys.

 
Takaisin