Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme asiakkaallemme dronen valmistukseen TIIMIESIMIESTÄ

7.4.2021


Asiakasyrityksemme suunnittelee, kehittää ja rakentaa miehittämättömiä ja autonomisia robottilennokkeja, eli droneja ammattilaiskäyttöön. Dronet pitävät sisällään paljon uutta teknologiaa, jota voidaan hyödyntää monenlaisiin hyödyllisiin tutkimus-, tiedustelu- ja informaatio tarkoituksiin. 

 

Haemme asiakkaallemme dronen valmistukseen

 

TIIMIESIMIESTÄ  

 

Tiimiesimies vastaa droneiden suunnittelu, ohjelmointi- ja asentajatiimin johtamisesta. Hän varmistaa tiiminsä kanssa asiakastilauksien mukaisten tuotteiden valmistuksen onnistumisesta.

 

Tiimiesimies johtaa tiimiään, asettaa tavoitteet ja luo edellytykset tuloksekkaalle työn teolle. Hänen tulee ymmärtää alan teknologiaa, olla laaja-alaisesti perillä drone genrestä ja niiden tulevaisuuden käyttömahdollisuuksista esim. kuvauksen, skannaamisen, tiedustelun, valvonnan, kartoituksen ja mittaamisen eri tehtävissä.

 

Hakijan tulee hallita drone tekniikkaa- ja ohjelmointia, hänellä on hyvä olla hallussa myös CAD piirtämisen ja 3D mallinnuksen perusteet. Spektri- ja RF osaaminen sekä teknisten piirustusten lukutaito katsotaan myös hakijan eduksi.

 

Hakijalla tulee olla oma-aloitteisuutta, ongelmaratkaisutaitoja, tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita.  

 

Sopiva koulutus tehtävään on konetekniikan insinööri (AMK) tai kokenut teknikko, tai joku muu vastaava teknisen alan tutkinto. Työssä on käytössä erilaisia järjestelmiä, joten onhan sinulla hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi. Tärkeintä on kuitenkin ammattitaitoinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi tiimiesimiehen hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 25.4.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.
Takaisin