Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme PARTURI-KAMPAAJIA

7.4.2021


Kaipaatko uusia tuulia, iloista tiimiä tai avaraa ja terveellistä työympäristöä?


Haemme asiakasyrityksellemme osa-aikaisia tai täyspäiväisiä 

 

PARTURI-KAMPAAJIA  

 

Parturi-kampaaja voi toimia asiakasyrityksessämme, joko työsopimuksella tai sopimusyrittäjänä.

Asiakasyrityksemme on luotettava, menestynyt ja pitkän historian omaava parturi-kampaamo. Heillä on työstään innostunut ammattilaistiimi, johon haemme nyt täydennystä. Asiakkaamme kouluttaa henkilöstön leikkaustekniikkaa ja väriosaamista jatkuvasti kansainvälisten kouluttajien toimesta. Koko henkilöstö panostaa myös monin eri tavoin asiakaskokemukseen ja -tyytyväisyyteen. Heillä on omat alan vaatimusten mukaisesti suunnitellut terveelliset toimitilat ja yhteistyökumppanina isot maailman merkit. Liiketilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja keskeisellä paikalla Lappeenrannan keskustan katutasossa.

 

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus alalta sekä aito innostus omasta työstäsi. Työskentelet mielelläsi asiakaspalvelussa omalla persoonallasi ja koet ammattiylpeyttä omasta työpanoksestasi. Sinulle asiakaspalvelu on luontevaa ja työssäsi vastaanotat asiakkaat hymyillen. Viihdyt vauhdikkaassa työympäristössä ja sinulla on yrittäjähenkinen ote. Sinulle tärkeitä asioita ovat laadukas työn jälki, ammattitaitoinen palvelu, sekä tietysti kannattava ja itsenäinen työskentelytapa. Olet yhteistyökykyinen ja positiivinen työkaveri ja hoidat kaikki työtehtäväsi vastuullisesti alusta loppuun.

 

Jos olet iloinen, positiivinen, luova, ammattitaitoinen, siisti ja asiakaspalveluhenkinen, niin olet juuri oikea tyyppi asiakkaamme liikkeeseen. Sinulla olisi hyvä olla jo valmis asiakaskunta valmiina, toki asiakkaamme kautta tulee koko ajan uusia asiakkaita. Voit olla myös urasi alkutaipaleella, meille kokemustakin tärkeämpää on se, että annat oman iloisen persoonasi näkyä myös työssäsi. 

  

Sopiva koulutus tehtävään on parturi-kampaamoalan tutkinnot. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista viestintätaitoa suomeksi. Tärkeintä on kuitenkin ammattitaitoinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi parturi-kampaaja hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 25.4.2021 mennessä. Tehtävät täytetään heti, kun soveltuvat henkilöt löytyvät.
Takaisin