Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Etelä-Karjalan Yrittäjät ry:lle TOIMITUSJOHTAJAA

28.1.2021


Etelä-Karjalan Yrittäjät ry on Etelä-Karjalan vaikuttavin elinkeinoelämän toimija! Meidän tehtävänämme on parantaa pienten sekä keskisuurten yritysten kannattavan toiminnan edellytyksiä Etelä-Karjalassa. Olemme yksi 20:stä Suomen Yrittäjien aluejärjestöstä. Jäsenistö muodostuu 11:sta paikallisyhdistyksestä, joiden jäseninä on 1750 yritystä. Nämä työllistävät lähes 10 000 eteläkarjalaista.

Lisätietoja: www.yrittajat.fi/etelakarjala

 

Etsimme Etelä-Karjalan Yrittäjät ry:lle

 

TOIMITUSJOHTAJAA

 

Olet etsimämme henkilö, kun sinulla on kokemusta tuloksellisesta johtamisesta, esimiestyöstä ja verkostoissa toimimisesta. Sinulla on talousosaamista, laajat suhdeverkostot ja omaat kokemusta erikokoisten tilaisuuksien järjestämisestä sekä hankkeiden läpiviemisestä. Sinulla on kaikessa tekemisessä vahva tulevaisuuteen suuntautunut kehittämisote. Tarmokkaana ja ratkaisukeskeisenä henkilönä olet luomassa yrittäjäjärjestölle uusia toimintatapoja muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

 

Etelä-Karjalan Yrittäjät ry:n toimitusjohtajan työtehtäviin kuuluu mm. vaikuttaminen, yrittäjien, yritysten ja paikallisyhdistysten toimintaedellytysten parantaminen, palvelujen tuottaminen, neuvonta, tiedottaminen ja edunvalvonta. Tavoitteena on parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan liiketoiminnan yleisiä edellytyksiä kunta- ja maakuntatasolla, osana Suomen Yrittäjien valtakunnallista toimintaa.

 

Työtehtävien hoitamista helpottavat:

  • elinkeinoelämän ja yritysmaailman hyvä tuntemus sekä vahvat verkostot
  • yrittäjämäinen ajattelutapa, hanke- ja talousosaaminen
  • oma-aloitteisuus, organisointi- ja toimeenpanokyky
  • kokemus tuloksellisesta järjestön tai yrityksen johtamisesta
  • innostava ote ja halu laittaa itsensä likoon
  • erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot 

Hakijalla tulee olla yrityselämän ja julkishallinnon tuntemusta. Tässä työtehtävässä ilta- ja viikonlopputilaisuudet ovat tavallisia. Kentällä liikkuminen yrittäjien ja sidosryhmien parissa niin omassa maakunnassa kuin ympäri Suomen on osa arkea. Toimitusjohtaja vastaa myös maakunnallisen Yrittäjä lehden tuottamisesta.

 

Hakijan tulee olla ulospäin suuntautunut, tarmokas ja aikaansaava, itseohjautuva, huolellinen ja hänellä on hyvät viestintä- ja vuoro­vaikutus­taidot. Hän haluaa kehittää työtehtäviään ja omaksua uusia asioita. Sopiva koulutus tehtävään on vähintään alempi korkeakoulu- tai muu vastaava tutkinto.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi toimitusjohtaja hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja laita liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen su 14.02.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

 

Global Work on Etelä-Karjalainen, luotettava rekrytointiyritys.
Takaisin