Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme CNC Koneistajaa sorville Imatralle

6.8.2020


CNC Koneistaja
Haemme asiakasyrityksellemme Imatralle pidempään työsuhteeseen CNC sorvaajaa Geminis CNC4 Plus 720/2000 kärkisorville (Fagor 8055 A -ohjaus)

Asiakasyrityksemme suorittaa Imatralla raskaan teollisuuden service CNC sorvausta.

Haemme CNC4 Plus 720/2000 CNC kärkisorville ohjelmointitaitoista sorvaajaa, joilla on teknisen alan koulutusta (esim. koneistaja) ja muutaman vuoden itsenäistä työkokemusta raskaan teollisuuden yksittäisten  kappaleiden sorvaamisesta (kappaleenvaihto, asetukset ja ohjelmointi) Fagor 8055 A -ohjauksella. Teknisten kuvien lukutaito katsotaan hakijan eduksi.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uusia asioita sekä työtehtävän vaatimaa ”rautaista” asennetta. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme myös henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

Teollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla pitkäaikainen työsuhde, tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 23.8.2020 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi
Hakemusten käsittelyaikataulu: Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.
PalkkaustavatTunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Palkkaus sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaikaKokopäivätyö
Työ alkaa14.9.2020 tai sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy23.8.2020
Työn kestoyli 12 kuukauttaTakaisin