Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Hydrauliikka-asentajaa Lappeenrantaan

6.8.2020


Hydrauliikka-asentaja raskaan kaluston asennukseen
Etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen kuorma-autojen ja ajoneuvoyhdistelmien HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA

Hydrauliikka-asentajan työtehtäviin kuuluu kuorma-autojen ja ajoneuvoyhdistelmien hydrauliikkavarustelua ja putkitukset.

Lisälaitteiden kuten kuormausnostureiden, vaihtolavalaitteiden sekä perälautanostimien huollot, asennukset ja korjaukset. Kiinteä ja muuttuvatuottoisten hydrauliikkajärjestelmien säädöt ja huollot.

Hydrauliikka-asentaja toteuttaa itsenäisesti teknisten piirustusten mukaan auton varustelua, pneumatiikka- ja hydraulikka-asennusta.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Odotamme hakijalta pitkäaikaista ja monipuolista kokemusta hydrauliikka-asennuksista ja korjauksista sekä soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa työpanosta ja kiinnostusta oman osaamisen monipuoliseen kehittämiseen.

Hakijan tulee olla oma-aloitteinen, itseohjautuva, huolellinen ja hänellä on hyvät vuoro­vaikutus­taidot. Hän haluaa kehittää työtehtäviään ja omaksua uusia asioita.

Tarjolla on tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin.

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 23.8.2020 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää wwww.globalwork.fi.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.
PalkkaustavatTunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaikaKokopäivätyö
Työ alkaa23.9.2020 heti tai sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy23.8.2020
Työn kestoyli 12 kuukautta
AsuntomahdollisuusKylläTakaisin