Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme CNC Koneistajaa (isolle telasorville) Imatralle

6.8.2020


CNC Koneistaja
Haemme asiakasyrityksellemme Imatralle pidempään työsuhteeseen CNC telasorvaajaa (Geminis GT7i G4 - 2000 x 12000, Siemens 840 D Solution Line -ohjaus)

Asiakasyrityksemme suorittaa Imatralla raskaan teollisuuden isojen pyörähdykappaleiden eli paperikoneen telojen service CNC telasorvausta.

Haemme isolle (max. 12m) Geminis GT7i G4 - 2000 x 12000 CNC  koneelle CNC telasorvaajaa, joilla on teknisen alan koulutusta (esim. koneistaja) ja muutaman vuoden itsenäistä työkokemusta raskaan teollisuuden yksittäisten isojen pyörähdys kappaleiden sorvaamisesta (kappaleenvaihto, asetukset ja ohjelmointi) Siemens 840 D Solution Line -ohjaus ohjauksella. Teknisten kuvien lukutaito katsotaan hakijan eduksi.

Koulutamme koneelle, mutta perusosaaminen täytyy olla pohjalla.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uusia asioita sekä työtehtävän vaatimaa ”rautaista” asennetta. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme myös henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

Teollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla pitkäaikainen työsuhde, tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 23.8.2020 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi
Hakemusten käsittelyaikataulu: Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.
PalkkaustavatTunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
Palkkaus sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaikaKokopäivätyö
Työ alkaa14.9.2020 heti tai sopimuksen mukaan
Hakuaika päättyy23.8.2020
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen työ
HakusanatKoneistaja, telasorvaaja, sorvaaja, ohjelmointi, 12 metriäTakaisin