Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Imatran Koneistuspalvelu Oy:lle TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

22.5.2020


 

Imatran Koneistuspalvelu Oy on raskaan konepajateollisuuden alihankintakoneistuspaja. Asiakaslähtöinen toiminta, kunnossapidon huippuosaaminen, sekä toiminnallinen ja tekninen laatu, ovat tämän päivän osaamistamme. Toimitusvarmuuden ja laadun takaavat n. 10 koneistuksen ammattilaista ja merkittävät investoinnit nykyaikaisiin tuotantovälineisiin. Lisätietoja www.ikpoy.fi 

 

Haemme Imatran Koneistuspalvelu Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ 

 

Hakemamme tuotantopäällikkö johtaa raskaan konepajateollisuuden alihankintakoneistuspajan tuotantoprosessia ja toimii n. 10 työntekijän tuotanto-organisaation johtajana. Tuotantopäällikkö toimii suorana esimiehenä työnjohdolle, menetelmäsuunnittelulle ja laadunvalvonnalle. Hän vastaa osaltaan asetettujen tuotantotavoitteiden toteuttamisesta (laatu ja kustannukset), tuotannon laadusta ja työyhteisön valmentavasta johtamista. Tuotantopäällikkö on mukana budjetoinnissa ja johtaa operatiivisen liiketoiminnan kehittämistä ja tapaa asiakkaita tarvittaessa.  Hän osallistuu aktiivisesti tuotannon kehitysprojektien määrittelyyn sekä tuotannonohjausjärjestelmän hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

 

 Vaadittu kokemus ja osaaminen

 

  • Tehtävään soveltuva koulutus esim. teknikko, konetekniikan tai tuotantotekniikan insinööri tai Di
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus menestyksekkäästä esimiestyöstä, tuotannon johtamisesta ja -kehitystehtävistä
  • Tehtävien kannalta olennaista on myös mittatarkkojen laatukriteerien ymmärtäminen
  • Kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta ja sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Osaat tulkita ja hyödyntää työssäsi haastavia teknisiä piirustuksia ja dokumentteja
  • Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmistojen käyttöosaaminen
  • Hallitset MS Officen ohjelmistot hyvin ja sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä
  • Tuotantokoneiden kunnossapitoalan tuntemus lasketaan myös eduksi

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Hän kykenee tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluaa kehittää työtehtäviä järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Tarjoamme kehittyvän ja vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itsestäsi vaativan puu – ja metallin jalostusteollisuuden Service - työn ammattilaisen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tuoda meille omaa osaamistasi tuotannon johtamisesta ja samalla oppia, miten raskaita komponentteja huolletaan erittäin vaativiin teollisuuskohteisiin. Luonnollisesti tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. 

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 07.06.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy ja pääsee aloittamaan työt. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi  

    
Takaisin