Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Imatran Koneistuspalvelu Oy:lle TYÖNJOHTAJAA

22.5.2020


 

Imatran Koneistuspalvelu Oy on raskaan konepajateollisuuden alihankintakoneistuspaja. Asiakaslähtöinen toiminta, kunnossapidon huippuosaaminen, sekä toiminnallinen ja tekninen laatu, ovat tämän päivän osaamistamme. Toimitusvarmuuden ja laadun takaavat n. 10 koneistuksen ammattilaista ja merkittävät investoinnit nykyaikaisiin tuotantovälineisiin. Lisätietoja www.ikpoy.fi 

 

Haemme Imatran Koneistuspalvelu Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen 

 

TYÖNJOHTAJAA 

 

Hakemamme työnjohtaja toimii raskaan konepajateollisuuden alihankintakoneistuspajan tuotantoprosessin n. 10 työntekijän vuoroesimiehenä. Hän huolehtii yrityksen työntekijöiden työkuormituksesta, resursoinnista, oikea-aikaisuudesta, työturvallisuudesta ja tarvittavien koulutusten järjestämisestä. Lisäksi työnjohtaja huolehtii laitteiden, koneiden, työkalujen ja raaka-aineiden riittävyydestä yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa. Hän on mukana ratkaisemassa mahdollisia tuotannon ongelmatilanteita ja osallistuu tuotantopalavereihin.  

 

 Vaadittu kokemus ja osaaminen

 

  • Tehtävään soveltuva koulutus esim. teknikko tai konetekniikan insinööri
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus menestyksekkäästä koneistuksen esimiestyöstä
  • Tehtävien kannalta olennaista on myös mittatarkkojen laatukriteerien ymmärtäminen
  • Kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta ja sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Osaat tulkita ja hyödyntää työssäsi haastavia teknisiä piirustuksia ja dokumentteja
  • Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmistojen käyttöosaaminen
  • Hallitset MS Officen ohjelmistot hyvin ja sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä
  • Tuotantokoneiden kunnossapitoalan tuntemus lasketaan myös eduksi

 

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Hän kykenee tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluaa kehittää työtehtäviä järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Tarjoamme kehittyvän ja vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itsestäsi vaativan puu – ja metallin jalostusteollisuuden Service - työn ammattilaisen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tuoda meille omaa osaamistasi ja samalla oppia, miten raskaita komponentteja huolletaan erittäin vaativiin teollisuuskohteisiin. Luonnollisesti tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. 

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 07.06.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy ja pääsee aloittamaan työt. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi  
Takaisin