Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Luumäelle LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

23.8.2023


Kasvuyritysakkaamme toimii uusiutuvan energian parissa kotimaisilla- ja kansainvälisillä markkinoilla.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Luumäelle

 

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

 

Logistiikkapäällikkö johtaa, suunnittelee ja kehittää yrityksen tilauksen ja toimituksen kuljetus- ja varastotoimintoja. Logistiikan operatiivinen suunnittelu tähtää siihen, että päivittäiset kuljetukset ja muut logistiset toiminnot hoidetaan tehokkaasti. Tehtävässä huolehditaan siitä, että valmiit tuotteet toimitetaan valmistajalta loppuasiakkaalle ja tavaratilaukset toimittajilta aikataulussa ja taloudellisesti.


Hakemamme logistiikkapäällikön ensisijaisiin tehtäviin kuuluvat toimitustilausten käsittely, saapuvan ja lähtevän logistiikan seuraaminen, ohjaaminen ja kirjaaminen järjestelmään. Logistiikkapäällikkö aikatauluttaa, suunnittelee ja tilaa asiakastilausten mukaisia lähtevän tavaran kuljetukset (tilaukset ja lähetykset). Lisäksi tehtävään kuuluu saapuvan tavaran vastaanotto (rahtikirjat, saapuvan tavaran tarkastaminen ja vastaanotto sekä järjestelmään kirjaaminen).


Odotamme hakijalta aikaisempaa useamman vuoden ajojärjestelijän tai vastaavaa työkokemusta kuljetuksiin, varastointiin, materiaalinkäsittelyyn, tietovirtoihin ja yritystalouteen liittyviin asioihin. Logistiikkapäällikön on tunnettava kuljetuksissa ja varastossa käytettävää teknologiaa sekä tietojärjestelmiä esim. Netvisor, jolla toimintaa tällä hetkellä hallitaan.

 

Tehtäviin kuuluu usein myös neuvotteluja eri osapuolten kanssa. Toivomme hakijalta myyntihenkisyyttä, vahvaa asiakaspalvelu asennetta. Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteelliseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön.

 

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Työssäsi pääset myös kansainvälisten toimijoiden pariin, joten arvostamme hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi, hyviä sosiaalisia taitoja sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Hakijan eduksi katsotaan logistiikka-alan koulutus. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

                     

Logistikka-alan osaajalle on tarjolla tehtävien vaativuuden mukainen palkka ja hyvä perehdytys tehtäviin.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 10.09.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi
Takaisin