Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Luumäelle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

23.8.2023


Kasvuyritysakkaamme toimii uusiutuvan energian parissa kotimaisilla- ja kansainvälisillä markkinoilla.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Luumäelle

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tuotteiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta työskentelystä varastoalan yrityksessä, kokemusta trukin käytöstä, ja hyvää fyysistä kuntoa. C-ajokortti ei ole vaatimus, mutta katsotaan hakijan eduksi.

Tehtävässä pärjäät oma-aloitteisella ja reippaalla työskentelytavalla. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40h/vko.

                     

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä, tarjolla tehtävien vaativuuden mukainen palkka ja hyvä perehdytys tehtäviin.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 03.09.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi
Takaisin