Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Etsimme Robocamp ry:lle HANKEASSISTENTTIA

15.5.2023


Robocamp ry auttaa eteläkarjalaisia yrityksiä kasvuun uusien teknologioiden tuomilla mahdollisuuksilla. Yhdistys kehittää testaus- ja simulointiympäristöä, jonka avulla yritykset voivat testata erilaisia automaatio- ja robotiikkaratkaisuja ennen investointipäätöksiä. Tavoitteena on myös rakentaa asiantuntijoista eteläkarjalaisia yrityksiä palveleva verkosto. Yhdistyksen tavoitteena on myös innostaa lapsia ja nuoria kiinnostumaan uusista teknologioista Lisätietoa Robocamp ry: stä: www.robocamp.fi

 

Etsimme Robocamp ry:lle

 

HANKEASSISTENTTIA

 

Robocamp ry:llä on menossa ”Robotisoinnista kasvua - kokeillen, kehittäen ja kustannustehokkaasti” hanke, johon haemme nyt hankeassistenttia (ajankohdalle heti- 30.11.2023 ja mahdollinen jatkohanke).

 

Hankeassistentin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

 

  • Hankkeen sisäinen ja ulkoinen viestintä: tiedotteet jäsenille, medialle ja sidosryhmille.
  • Hankkeen markkinointi: sosiaalinen media, seminaarijärjestelyt, asiakastietokannan rakentaminen ja ylläpito.
  • Hanketoimintaan välittömästi liittyvän tiedon hankkiminen, muokkaaminen ja hallinnoiminen. Hankeaikaisen oppimisen dokumentointi
  • Hankkeen tavoitteena on Robocampin hankkeen jälkeisen toiminnan kehittäminen, eli se mitä palveluita yhdistys tarjoaa jatkossa yrityksille.
  • Hankeassistentin taitojen mukaan simulointiohjelman käyttö tai siihen tutustuminen.

Työtehtävien hoitamista helpottavat:

 

  • oma-aloitteisuutta, organisointi- ja toimeenpanokykyä
  • innostava ja innovatiivinen ote ja halu laittaa itsensä likoon
  • hyvät viestintä- ja esiintymistaidot 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työpanosta sekä avoimuutta. Hakijan eduksi katsotaan sopiva koulutus, -taito ja -työkokemus. Palkka tehtävästä on 3 000€/kk.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi hankeassistentti hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja laita liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen su 28.05.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

 

Global Work on eteläkarjalainen, luotettava rekrytointiyritys.
Takaisin