Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme Rautarakenne Leivo Oy:lle Lappeenrantaan TYÖNJOHTAJAA

15.5.2023


Rautarakenne Leivo Oy on perustettu vuonna 1956 ja palkittiin yrittäjäjärjestön toimesta vuoden 2022 yrityksenä Lappeenrannassa. Rautarakenne Leivo Oy huolehtii henkilöstöstään, on kehittyvä ja kasvava, luotettava, erittäin vakavarainen ja hyvämaineinen alallaan. Yritys palvelee asiakkaita kaikissa teräs- ja alumiinirakentamisen tarpeissa n. 30 henkilön organisaatiolla. Erityisosaamista ovat kantavat teräsrakenteet, teräsovet, ikkunarakenteet, lasiseinät ja julkisivut niin rakennusteollisuuteen, teollisuuslaitoksiin kuin julkisiin rakennuksiin. Lisätietoja www.rautarakenneleivo.fi

 

Haemme Rautarakenne Leivo Oy:lle Lappeenrantaan

 

TYÖNJOHTAJAA

 

Työnjohtaja toimii osana johtotiimiä vastaten itsenäisesti omista asiakas- ja toimitusprojekteista. Tehtäviin kuuluvat mm. projektien työnjohto konepajalla ja asennusvalvonta työmaakohteissa.

 

Hakemamme työnjohtaja on toiminut useamman vuoden pien- tai keskisuuren yrityksen monipuolisissa esimies- ja vastuutehtävissä. Olet motivoitunut, toimeen tarttuva, luotettava, helposti lähestyttävä ja kaikkien kanssa toimeen tuleva sekä tarvittaessa nopea reagoimaan. Tärkeintä on kuitenkin oppimishalu sekä reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Vaadittu kokemus ja osaaminen

 

  • Tehtävään soveltuva koulutus metalli- ja/tai rakennusalalta
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus hitsaus- ja metallialalta sekä teräsrakentamisesta
  • Kokemus teräsrakenteiden tarjouslaskennasta ja materiaalihankinnasta
  • Osaat tulkita ja hyödyntää työssäsi teknisiä piirustuksia ja dokumentteja
  • Hallitset MS Officen ohjelmistot ja sinulla on kokemusta Autocadin käytöstä
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Eduksi katsotaan myös, jos olet suorittanut hitsauksen IWT tai IWE tutkinnon 

Tarjoamme kehittyvän ja vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itsestäsi teräsrakentamisen ammattilaisen. Luonnollisesti tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 28.05.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

 

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Lue Global Workista: www.globalwork.fi
Takaisin