Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme asiakkaallemme Levyseppiä ja levyseppä-hitsaajia Lappeenrantaan

28.4.2023


Haemme Lappeenrantaan

 

LEVYSEPPIÄ

LEVYSEPPÄ-HITSAAJIA

 

Yrityksen tehtävät ovat pääasiassa vaativan prosessiteollisuuden painelaitteiden ja -säiliöiden, putkilämmönvaihtimien kokoonpanoa ja hitsaustajotka vaativat pitkää kokemusta ja monipuolista osaamista. Materiaalit ovat pääasiassa 4-60 mm paksuja teräksiä.

 

Levysepät tekevät vaativan prosessiteollisuuden painesäiliöiden ja putkilämmönvaihtimien kokoonpanoa ja hitsausta TIG, MIG ja puikko hitsausmenetelmillä.  

 

Levysepän tehtävässä menestyminen edellyttää materiaalituntemusta, teknisten rakennekuvien ja hitsausmerkintöjen lukutaitoa, kykyä suunnitella työn eri vaiheet alusta loppuun saakka, huomioida teräskappaleiden muokkaamisessa tarvittavat työvarat, kokoonpanon osakokonaisuuksien hahmottamiskykyä ja yleisten mittavälineiden käyttöä. 

 

Olet hakemamme henkilö, kun olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sopiva koulutus tehtävään on levysepän perus- ja/ tai syventävä koulutus. Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut, tarvittaessa nopea reagoimaan ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista.

 

Hakijalla tulee olla myös hyvät vuoro­vaikutus­taidot sekä hän pystyy työskentelemään tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi levysepän hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 28.5.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuvat henkilöt löytyvät. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.
Takaisin