Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme HITSAAJIA Lappeenrantaan

15.2.2023


Haemme Lappeenrantaan

 

HITSAAJIA

JAUHEKAARIHITSAAJIA

 

Yrityksen hitsaajan tehtävät ovat pääasiassa vaativan prosessiteollisuuden painelaitteiden ja -säiliöiden hitsausta, jotka vaativat pitkää kokemusta ja monipuolista osaamista. Kaikki hitsaussaumat tarkastetaan volymeerisesti, joten laatu tulee olla huippuluokkaa. Materiaalit ovat pääasiassa 4-60 mm paksuja teräksiä.

 

Hitsaajat työskentelevät pääasiassa TIG ja MIG hitsausmenetelmillä. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan hakijan eduksi, mutta jokaisen yksittäisen työn kohdalla voidaan tarvittaessa päivittää tarvittavia hitsauspätevyyksiä.

 

Hitsaajan tehtävässä menestyminen edellyttää laadukasta hitsausosaamista, materiaalituntemusta, teknisten rakennekuvien ja hitsausmerkintöjen lukutaitoa ja itsenäistä työskentelyä näiden pohjalta.

 

Olet hakemamme henkilö, kun olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sopiva koulutus tehtävään on hitsaajan perus- ja/ tai syventävä koulutus. Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut, tarvittaessa nopea reagoimaan ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista.

 

Hakijalla tulee olla myös hyvät vuoro­vaikutus­taidot sekä hän pystyy työskentelemään tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Työ on pääasiassa päivätyötä ja kiireaikana 2 – vuorotyö on mahdollinen. Tarjoamme kokeneelle ja todelliselle hitsausalan ammattilaiselle tästä tehtävästä palkkaa aluksi 18 € ja palkka nostetaan kykyjen ja näyttöjen perusteella n. 20€-25€/h + lisät.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi hitsaajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 5.3.2023 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuvat henkilöt löytyvät. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.
Takaisin