Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme asiakasyrityksellemme Närpiöön kolmea CNC koneistajaa (sorvaus)

11.10.2024


Haemme asiakasyrityksellemme Närpiöön CNC koneistajaa (sorvaus) X 3

Asiakasyrityksemme suorittaa Närpiössä teollisuuden isähköroottorien pakan ja akselien CNC sorvausta.

Haemme CNC koneistajaa sorvaukseen, joilla on teknisen alan koulutusta (esim. koneistaja) ja muutaman vuoden itsenäistä työkokemusta keskiraskaan teollisuuden akseleiden sorvaamisesta (kappaleenvaihto, asetukset ja ohjelmointi) Fanuc, Okuma ja Siemens ohjauksella. Teknisten kuvien lukutaito katsotaan hakijan eduksi.

Koulutamme koneelle, mutta perusosaaminen täytyy olla pohjalla.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uusia asioita sekä työtehtävän vaatimaa ”rautaista” asennetta. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme myös henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

Tarjolla pitkäaikainen työsuhde, tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin.

Ensi alkuun vuoden määraikainen vuokratyösuhde ja sen jälkeen vakinaistuminen asiakasyrityksen omille kirjoille.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 20.10.2024 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi
Hakemusten käsittelyaikataulu: Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.



Takaisin