Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   

Haemme asiakkaallemme dronen valmistukseen ELETRONIIKKA-ASENTAJAA

7.4.2021


Asiakasyrityksemme suunnittelee, kehittää ja rakentaa miehittämättömiä ja autonomisia robottilennokkeja, eli droneja ammattilaiskäyttöön. Dronet pitävät sisällään paljon uutta teknologiaa, jota voidaan hyödyntää monenlaisiin hyödyllisiin tutkimus-, tiedustelu- ja informaatio tarkoituksiin.

 

Haemme asiakkaallemme dronen valmistukseen

 

ELETRONIIKKA-ASENTAJAA 

 

Elektroniikka-asentaja kokoaa ja asentaa droneja tilausten ja teknisten piirustusten mukaan. Hän vastaa omalla työpanoksellaan asiakastilauksien mukaisten tuotteiden valmistuksen onnistumisesta. 

 

Elektroniikka-asentaja n työ on komponenttitason tuotantotyötä, joka pitää sisällään: johdotukset, piirilevyjen juottamista käsin tinaamalla (vrt. ”luokkakolvaaja”) ja työn jälki pitäisi kestää tarkastelun.

 

Hakijan tulee hallita drone tekniikkaa laajasti ja ymmärtää genren. Hänellä on hyvä olla hallussa myös 3D tulostamisen perusteet. Teknisten piirustusten lukutaito katsotaan hakijan eduksi.

 

Hakijalla tulee olla oma-aloitteisuutta, ongelmaratkaisutaitoja, tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. 

 

Sopiva koulutus tehtävään on elektroniikka-asentaja (ammattiopisto) tai joku muu vastaava teknisen alan tutkinto. Arvostamme selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi. Tärkeintä on kuitenkin ammattitaitoinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470. 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi elektroniikka-asentajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 25.4.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. 
Takaisin