Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Haemme ITA Nordicille MENETELMÄSUUNNITTELIJAA

20.12.2019


ITA Nordic Oy on kansainvälisten kone- ja laitevalmistajien yhteistyökumppani. Asiakaslähtöinen toiminta valmistusketjussa, sekä toiminnallinen ja tekninen laatu, ovat tämän päivän osaamista. Toimitusvarmuuden ja laadun tekijöinä ovat n. 60 ammattilaista ja voimakas panostus nykyaikaisiin tuotantovälineisiin ja laatutyökaluihin. Lisätietoja www.itanordic.fi 

 

Haemme ITA Nordic Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

MENETELMÄSUUNNITTELIJAA 

 

Hakemamme menetelmäsuunnittelija pystyy tekemään asiakkaiden tilaamiin kappaleisiin maailman luokan ohjelmat teknisten piirustusten mukaisesti ja on kykenevä kehittämään olemassa olevien toistuvien sarjojen ohjelmia.

 

Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu fanuc- ja macro -ohjelmoinnista (Fanuc robottien tuntemus katsotaan eduksi), hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet. Tunnet käytössä olevat materiaalit, CNC- työstökeskuksien, monitoimisorvien ja -jyrsimien työstömenetelmät, lastuamisen, työkalut, terät sekä kiinnitystekniikat. Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteelliseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sinulla on alan soveltuva koulutus esim. konetekniikan työteknikon tai insinöörin tutkinto. Työssäsi pääset mukaan kansainvälisten toimijoiden pariin, joten tarvitset työssäsi vähintään englannin kielitaitoa ja lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja.

 

Odotamme hakijalta aikaisempaa useamman vuoden koneistuksen ja menetelmien kehittämisen työkokemusta.  Toivomme sinulta myyntihenkisyyttä, vahvaa asiakaspalvelu asennetta sekä taitoa viedä kehitysprojektit laadukkaasti alusta loppuun asti.

 

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

                     

Metalliteollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla tehtävien vaativuuden mukainen palkka, kansainväliset asiakkaat ja hyvä perehdytys tehtäviin.

 

Käy täyttämässä työhakemuskaavake www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 19.1.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.

$(document).ready(function(){ $("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto(); });