Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Haemme Jotex Works Oy:lle LEVYTYÖN / HITSAUKSEN TYÖNJOHTAJAA

20.12.2019


Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 -laatustandardia noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä- ja kaivosteollisuuden aloilla. Palveluihimme kuuluvat tärkeänä osana myös asennus- ja huoltotyöt tehtailla ja paperikoneteollisuudessa osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. Lisätietoja www.jotexworks.fi

 

Haemme Jotex Works Oy:lle kasvua tukevan organisaatiomuutoksen johdosta

 

LEVYTYÖN / HITSAUKSEN TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

 

Toimit levytyön / hisauksen tulosta tekevänä ja käytännönläheisenä työnjohtajana. Vastaat levyosaston laadusta, toimitusvarmuudesta ja työturvallisuudesta. Pääset mukaan näköalapaikalle merkittävien investointien mallinnukseen, kehittämään alihankintakonepajan toimintaprosesseja sekä kehittämään tuotantotapoja. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Alaisinasi ja työkavereinasi toimivat teräksenlujat ammattilaiset, joiden kanssa on ilo työskennellä. Jotexilla on panostettu myös työhyvinvointiin ja se tulee näkymään tehtävässäsi.

 

Työssäsi toimit esimerkillä johtavana esimiehenä: suunnittelet, johdat ja ohjaat työntekijöiden työkuormituksia ja huolehdit laitteiden, koneiden ja työkalujen riittävyydestä. Ratkaiset muuttuvia tuotantotilanteita työntekijöiden kanssa ja osallistut tuotantopalavereihin muiden esimiesten kanssa. Tulet myös olemaan satunnaisesti tuotantopäällikön apuna asiakasneuvotteluissa.

 

Katsomme eduksesi työkokemuksen vastaavista tehtävistä sekä esimiestyöskentelystä ja toivomme näyttöjä ihmisten menestyksekkäästä johtamisesta. Pystyäksesi toimimaan tehtävässä on piirustustenlukutaito ehdoton edellytys.  Eduksesi katsotaan tuntemus levyrakenteiden valmistuksesta ja hitsausprosesseista.

 

Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan insinööri-, työteknikko-, levysepän at. tai muu vastaava tekninen tutkinto. Olet kiinnostunut tekniikasta ja tuotannon kehittämisestä. Olet ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, järjestelmällinen ja ulospäinsuuntautunut. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä työskentelet tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä ja haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti.

 

Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön. Iloinen Etelä-Karjala monipuolisine harrastemahdollisuuksineen ja Saimaan läheisyys ovat yksi valttikortti, jonka sijaintimme tarjoaa.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi levytyön / hitsauksen työnjohtajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 12.1.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

    
Takaisin