Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Haemme Jotex Works Oy:lle OSTAJAA

5.12.2019


Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 - laatustandardia noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä- ja kaivosteollisuuden aloilla. Palveluihimme kuuluvat tärkeänä osana myös asennus- ja huoltotyöt tehtailla ja paperikoneteollisuudessa osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. Lisätietoja www.jotexworks.fi.

 

 

Haemme Jotex Works Oy:lle kasvua tukevan organisaatiomuutoksen johdosta

 

OSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

 

Jotex Worksin kasvu jatkuu voimakkaana ja etsimme joukkoomme sinua, ammattitaitoinen ostaja. Hakemamme ostaja vastaa alihankintakonepajan projektikohtaisista kansainvälisistä ja kotimaisista materiaali- ja komponenttihankinnoista. Ostaja tulee tekemään tiivistä yhteistyötä tuotantotiimin kanssa vastaten osaltaan laadun takaavasta valmistusprosessista.

 

Ostajan tehtäviin kuuluvat mm. ostoprosessin hallinta ja kehittäminen, materiaalivirrat sekä toimittaja-arvioinnit.

 

Odotamme hakijalta vahvaa teknistä osaamista sekä useamman vuoden työkokemusta teknisen alan ostamisesta. Työssä tarvitaan materiaalien ja tuotantoprosessin tuntemusta. Ostajan on kyettävä lukemaan teknisiä piirustuksia.

 

Hakemamme henkilö on tarkka, järjestelmällinen, ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, pitkäjänteinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Hakijalla tulee olla myös hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita.

 

Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Tarjoamme työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Työskentelemme ”ammattilaisilta ammattilaisille” -moton mukaisesti ja tässä työssä pääset osaksi huipputiimiä, jossa jokainen osaaja on alansa arvostettu ammattilainen. Iloinen Etelä-Karjala monipuolisine harrastemahdollisuuksineen ja Saimaan läheisyys ovat yksi valttikortti, jonka sijaintimme tarjoaa.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi ostajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 12.1.2020 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

    
Takaisin