Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Haemme Teknosafe Oy:lle Tiimivetovastuullista HUOLTOASENTAJAA

21.9.2019


 

Teknosafe Oy on vuonna 1981 perustettu palosuojelun ja työturvallisuuden erikoisliike. Koulutamme, tuomme maahan, myymme ja huollamme palo- ja pelastuskalustoa sekä työturvallisuustuotteita. Asiakkaitamme ovat ympäri Suomen sijaitsevat teollisuuskohteet, erikokoiset yritykset sekä aluepelastuslaitokset. Tarjoamme reilun kymmenen työntekijän voimin alan luotettavimmat tuotteet ja asiantuntevimman palvelun. Teknosafe Oy – Turvallisuus. Se asuu meillä. Lisätietoja www.teknosafe.fi 

 

Haemme Teknosafe Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

 

 

Tiimivetovastuullista huoltoasentajaa  

 

 

 

Hakemamme huoltoasentaja toimii palo- ja pelastuskaluston huoltoasennustiimin tiimivetäjänä. Huoltoasennustiimi asentaa ja huoltaa esim. kiinteistöturvallisuus tuotteita, sammutusjärjestelmiä, palo- ja pelastuskalustoa erikokoisissa kohteissa ja suurteollisuuskiinteistöissä. Tiiminvetäjä osallistuu huoltohenkilöstön palavereihin, jakaa työtehtävät ja antaa tarvittavat ohjeistukset huoltajille, suunnittelee, valvoo ja raportoi projektien toteutusta, noudattaa kunnossapidon ohjelmia ja projektien määräaikoja. Tiiminvetäjä osallistuu myös huoltoasennustiimin jäsenenä huoltotehtäviin.

 

 

 

Odotamme sinulta aikaisempaa useamman vuoden työkokemusta teknisen huoltoasentajan työtehtävistä teollisuuskohteissa. Toivomme myös aiempaa menestyksekästä tiiminvetäjän työkokemusta. Paloturva-alan aiempi työkokemus katsotaan myös hakijan eduksi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet vastuuntuntoinen, tottunut itsenäiseen työskentelyyn, pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä ja sinulla on loogista ongelmanratkaisukykyä esim. häiriötilanteissa. Olet asiakaspalveluhenkinen, ulospäin suuntautunut sekä halukas neuvottelemaan asiakasyritysten edustajien kanssa. Sitoutuminen työturvallisuuteen sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmiimme (ISO 9001, ISO 14001) on ehdottoman tärkeää. 

 

 

 

Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan automaatio-, LVI asentajan, AMK- insinööri, työteknikko- tai muu vastaava tutkinto. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön. 

 

 

 

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, tehtävien vaativuuden mukaisen palkan kannusteineen, viihtyisän työympäristön, monipuolisen ja haastavan työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen tehtäviin. Avustamme asuntoasioissa tarvittaessa.

 

 

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi huoltoasentajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 06.10.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

    
Takaisin