Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Haemme Jotex Works Oy:lle KONEISTUKSEN TYÖNJOHTAJAA

20.9.2019


 

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001 laatustandardia noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä- ja kaivosteollisuuden aloilla. Palveluihimme kuuluvat tärkeänä osana myös asennus- ja huoltotyöt tehtailla ja paperikoneteollisuudessa osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Jotex Works panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja yrityksessä on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Lisätietoja www.jotexworks.fi 

 

 

Haemme Jotex Works Oy:lle

 

 

 

KONEISTUKSEN TYÖNJOHTAJAA 

 

 

 

Hakemamme työnjohtaja toimii koneistusosaston tulosta tekevänä ja käytännönläheisenä työnjohtajana. Työnjohtaja vastaa koneistusosaston laadusta, toimitusvarmuudesta ja työturvallisuudesta. Työnjohtaja on myös näköalapaikalla merkittävien investointien mallinuksessa, kehittämässä alihankintakoneistuspajan toimintaprosesseja ja nykyaikaistamassa tuotantotapoja.

 

 

 

Työssäsi toimit esimerkillä johtavana esimiehenä: suunnittelet, johdat ja ohjaat työntekijöiden sekä koneiden työkuormituksia ja huolehdit laitteiden, koneiden ja työkalujen riittävyydestä. Ratkaiset muuttuvia tuotantotilanteita koneistuksen työntekijöiden kanssa ja osallistut tuotantopalavereihin muiden esimiesten kanssa. Tulet myös olemaan satunnaisesti tuotantopäällikön apuna asiakasneuvotteluissa.

 

 

 

Odotamme hakijalta useamman vuoden työkokemusta kappaleiden koneistamisesta (CNC -sorvit, aarporat ja jyrsimet, Haidenhain, Fanuc, Vertex G4 tms.) ja koneistamon esimiestyöskentelystä sekä näyttöjä ihmisten menestyksekkäästä johtamisesta.

 

 

 

Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan insinööri-, työteknikko-, koneistuksen at. tai muu vastaava tutkinto. Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut, tarvittaessa nopea reagoimaan ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista. Hakijalla tulee olla myös hyvät vuoro­vaikutus­taidot sekä hän pystyy työskentelemään tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

 

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi työnjohtajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 13.10.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

    
Takaisin