Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Haemme Kellokosken Koneistus Oy:lle KONEISTUKSEN TYÖNJOHTAJAA

13.8.2019


Kellokosken Koneistus Oy on vuonna 1996 perustettu kone- ja laitevalmistajien alihankintakoneistamo. Asiakaslähtöinen toiminta valmistusketjussa, sekä toiminnallinen ja tekninen laatu, ovat tämän päivän osaamistamme. Nykyaikaiset työstökoneet mahdollistavat tarkkuutta vaativien osien tuotannon kilpailukykyiseen hintaan. Lisätietoja www.kellokoskenkoneistus.fi

 

Haemme Kellokosken Koneistus Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

 KONEISTUKSEN TYÖNJOHTAJAA 

 

Hakemamme työnjohtaja toimii koneistusosaston tulosta tekevänä ja osallistuvana työnjohtajana. Työnjohtaja vastaa koneistusosaston laadusta, toimitusvarmuudesta ja työturvallisuudesta. Työnjohtaja on myös näköalapaikalla merkittävien investointien jalkautuksessa ja kehittämässä alihankintakoneistuspajan toimintaprosesseja.

 

Odotamme hakijalta aikaisempaa useamman vuoden työkokemusta kappaleiden koneistamisesta (CNC -sorvit ja monitoimisorvit, Fanuc, Mazarol yms. ja joku CadCam) ja koneistamon esimiestyöskentelystä sekä näyttöjä tuloksellisesta ihmisten johtamisesta. Hakija on osaava ja innostava modernin koneistuksen huipputiimin valmentava johtaja. Työssäsi toimit esimerkillä johtavana esimiehenä: suunnittelet ja ohjaat työntekijöiden työkuormituksia sekä huolehdit laitteiden, koneiden, työkalujen ja raaka-aineiden riittävyydestä. Ratkaiset mahdollisia ongelmatilanteita tuotannon työntekijöiden kanssa ja osallistut tuotantopalavereihin muiden esimiesten kanssa. Olet myös asiakaspalveluhenkinen ja halukas neuvottelemaan projekteista asiakasyritysten edustajien kanssa. 

 

Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan AMK- insinööri, työteknikko- tai muu vastaava tutkinto. Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut, tarvittaessa nopea reagoimaan ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista. Hakijalla tulee olla myös hyvät vuoro­vaikutus­taidot sekä hän pystyy työskentelemään tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluat kehittää työtehtäviäsi järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi työnjohtajan hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 1.9.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470. 

    
Takaisin