Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

CNC särmääjä ja CNC plasmaleikkaajaa Latviaan

9.7.2019


Haemme Latviaan CNC SÄRMÄÄJÄÄ ja CNC PLASMALEIKKAAJAA

Suomalanen asiakasyrityksemme valmistaa kappale- ja massatavaran kuljetinratkaisuja teollisuuteen. Kokoonpantavat tuotteet ovat esimerkiksi: hihna-, ketju-, rulla-, kouru- ja ruuvikuljettimia. Asentajat kokoonpanevat, huoltavat ja hitsaavat monipuolisesti edellämainittuja kuljettimia konepajalla.

CNC SÄRMÄRINÄ tulet käyttämään pääasiassa Durma merkkistä konetta, jossa on Cybelec ohjaus.

CNC PLASMALEIKKAAJANA tulet käyttämään pääasiassa Yildirim-Knuth, HyperTherm merkkistä konetta plasmayksiköllä, jossa on TurboNest ohjaus. 

Tarjolla on pitkäaikainen työ. Palkka kokemuksen ja osaamisen mukaan neuvoteltavissa. Maksamme lentoliput tai km- korvaukset Latviaan. 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Haemme työntekijöitä, joilla on teknisen alan koulutusta (esim. koneasentaja, levyseppä-hitsaaja, asentaja, koneistaja) . Mekaanisen teollisuuden prosessitekniikan tuntemus sekä teknisten kuvien lukutaito katsotaan hakijan eduksi.

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uusia asioita sekä työtehtävän vaatimaa ”rautaista” asennetta. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme myös henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

Teollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla, tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 28.7.2019 mennessä.
Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti, ym.: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470.
Hakemusten käsittelyaikataulu: Lue lisää wwww.globalwork.fi. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.
PalkkaustavatTunti- tai kk-palkka
Lisätietoa palkkauksesta:
palkka sopimuksen mukaan
Päivittäinen työaikaKokopäivätyö
Työ alkaa12.8.2019
Hakuaika päättyy28.7.2019
Työn kestoyli 12 kuukautta
AsuntomahdollisuusKyllä

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys, jolle on myönnetty Suomen henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisointi. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään!
Takaisin