Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Haemme Teknosafelle MYYJÄÄ

2.6.2019


Elämä on arvaamatonta. Kaikkiin yllätyksiin ei voi varautua, mutta onneksi moniin voi. Se on myös syy, miksi Teknosafe Oy perustettiin lähes 40 vuotta sitten: turvaamaan jokaisen ihmisen hyvää elämää työssä, kotona ja vapaalla.

 

Meille turvallisuus tarkoittaa ihmishenkiä pelastavia pelastuskalustoja, turvallisia askeleita töissä, automatiikkaa, joka tulee ihmisen avuksi hädän hetkellä. Ennen kaikkea osaamista, jolla turvallista elämää uhkaavia tilanteita torjutaan ja ennakoi­daan jo hyvissä ajoin.

 

Meille on ollut aina tärkeää kulkea alan eturintamassa. Tarjoamme alan luotettavimmat tuotteet ja asiantuntevimman palvelun. Koulutamme, huollamme ja vastaamme siitä, että asiakkaallamme on käytössään aina alan uusimmat ja turvalli­simmat ratkaisut arkensa suojaksi.

 

Sydämemme on Imatralla, mutta toimimme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Se takaa, että toimimme vastuullisesti, kestävästi ja jatkuvasti kehittyen. Lupaamme paljon, mutta tämä on lupauksistamme kaikkein tärkein: teemme Teknosafes­sa joka päivä kaikkemme sen eteen, että huominen olisi tätä päivää turvallisempi. Koska turvallisuus asuu meillä.

 

Lisätietoja www.teknosafe.fi

Oletko sinä myymälämme tehopakkaus?

 

MYYJÄÄ 

 

Päätehtävänäsi on huolehtia myymälästä ja sen asiakkaista. Palvelet yritys – ja henkilöasiakkaita teknisissä paloturvallisuustuotteiden, työsuojainten, työvaatteiden ja turvajalkineiden myynnissä. Työtehtäviisi kuuluvat myös ostotilausten käsittely, varastonhallinta, tavaran purku ja lähettäminen sekä myymälän esillepano. Vastaat myös asiakkaiden puhelin- ja sähköpostikyselyihin.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa useamman vuoden asiakaspalvelu- ja myynti kokemusta. Teknisen alan myynti- ja paloturva-alan aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Samoin henkilösuojainten, työvaatteiden ja työturvakenkien tuntemus ja myyntikokemus ovat etu.

 

Olet vastuuntuntoinen, joustava, paineensietokykyinen, oma-aloitteinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on myös loogista ongelmanratkaisukykyä esim. asiakaspalvelutilanteissa. Omaat hyvät hoksottimet ja olet innokas oppimaan uutta. Olet asiakaspalveluhenkinen, ulospäin suuntautunut sekä halukas neuvottelemaan asiakasyritysten edustajien ja kansainvälisten toimittajiemme kanssa.

 

Sopiva koulutus tehtävään on kaupallinen ja / tai teknisen alan tai muu vastaava tutkinto. Arvostamme selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työssä tarvitset ajokorttia.

 

Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen otteesi työhön.

 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, tehtävien vaativuuden mukaisen palkan kannusteineen, viihtyisän työympäristön, monipuolisen ja haastavan työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen tehtäviin. Kyseessä on päivätyö: ma-pe klo 7.30-16.30. Avustamme asuntoasioissa tarvittaessa.

 

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi myyjän hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 16.06.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470. 
Takaisin