Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Etsimme PUUTAVARA-AUTONKULJETTAJAA

26.10.2018


 

Haemme pitkäaikaiseen tarpeeseen Etelä-Karjalaan kahta

 

PUUTAVARA-AUTONKULJETTAJAA 

 

Puutavara-autonkuljettaja kuormaa ja kuljettaa kuitu- ja tukkipuuta metsäteiltä maanteitä pitkin metsäteollisuuden tuotantolaitoksiin. Kuljettaja tekee itsenäistä työtä joskus hankalissakin ajo-olosuhteissa Kaakkois-Suomen metsäautoteillä. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja vastuullisuutta sekä liikenneturvallisuuden noudattamista joskus kiireisessäkin aikataulussa. Kuljettajan tulee myös hallita metsäyhtiöiden vaatimusten mukaisten ajoneuvopäätteiden käyttö (LogForce).

 

Toivomme, että hakijalla on aiempaa puutavara-auton ”tukkirekan” käyttökokemusta (Volvo, Mersu tai Scania). Olet myös työssäsi tottunut lastaamaan tukkikuormia kaksivipu järjestelmällä (Kesla tai Epsilon, hyttinosturit) ja sitomaan taakat turvallisesti. Kuljettaja osaa tehdä puutavara-auton käyttökunnossapitoon liittyviä tehtäviä esim. letkujen ja renkaan vaihdot, rasvaukset sekä raportoida korjaustarpeista. Osaat navigoida eri kohteisiin ja suunnitella milloin voi mennä mihinkin kohteeseen, että kalusto on tehokkaassa ja turvallisessa käytössä.

 

Hakemamme henkilö on motivoitunut, aktiivinen, toimeen tarttuva ja aikaansaava. Hän on myös hyvässä fyysisessä kunnossa, itsenäiseen työhön tottunut, kykenee ennakoimaan ja tekemään päätöksiä sekä tuntee kuljetusalan omakseen. Autot liikkuvat kahdessa vuorossa, joten työaikojen suhteen on hyvä olla joustava. Puulajituntemus ja metsätyökoneen käyttökokemus katsotaan hakijan eduksi. Haemme kahta kokoaikaista kuljettajaa tai toinen voi olla osa-aikainenkin.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi puutavara-autonkuljettaja hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoine hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistää su 11.11.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuvat henkilöt löytyvät. Lisätietoja tehtävästä: www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

 
Takaisin