Avoimet työpaikatJätä avoin työhakemusPyydä tarjous

Ota yhteyttä

040 0835 470

info@globalwork.fi

Global Work
Patakallionpolku 37
54260 Lappeenranta

   
Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

Virkkukoukkuseen MYYJÄÄ/ ”JOKAPAIKAN HÖYLÄÄ”

26.10.2018


 

Virkkukoukkusen myyjä heittäytyy rohkeasti ”Koukkusen” tarinaan ja tarjoaa asiakkailleen iloa arkeen. Hän huolehtii aurinkoisesti ja ahkerasti asiakkaiden lisäksi myymälä somistuksesta ja siisteydestä, verkkokaupan tilausten koostamista sekä purkaa tuotteita hyllyille ja asettelee niitä näyteikkunoihin. Toimenkuva on laaja ja jokainen päivä on erilainen, joten ikkunoiden pesu, lattioiden luuttuaminen ja tilausten postituskin pitää luonnistua. Kassakoneen käyttö ja päivittäminen vaatii luontaista kiinnostusta järjestelmien käyttöön.

 

Hakemamme henkilö on motivoitunut, aktiivinen, toimeen tarttuva ja aikaansaava. Hän on myös iloinen, tulee hyvin ihmisten kanssa toimeen, on helposti lähestyttävä, itsenäiseen työhön tottunut ja tuntee ”Koukkusen” tarinan ja tuotteet omakseen. Myynnin ja asiakaspalvelun kokemusta olisi hyvä olla jo entuudestaan, mutta oikealla asenteella työt pystyy myös omaksumaan perehdytyksen kautta. On hyvä, että henkilöllä on kiinnostusta kehittää markkinointia, ennakoida tilanteita ja kehittää omaa työtään. Aina pitää löytyä ratkaisu asiakkaiden tarpeisiin ja eteen tulevien tilanteiden hoitoon.

 

Jonkunlainen asiakaspalvelu kielitaito olisi hyvä olla kansainvälisiä asiakkaita varten. Uusien asioiden omaksuminen ja uuden oppiminen on myös tehtävässä tärkeää. Olemme kehittäneet tuotetta 25v. vakavasti otettavaksi design- brändiksi, haluathan olla osana kehitystiimiämme.

 

Käy täyttämässä työhakemuksen www.globalwork.fi myyjä/ ”jokapaikan höylä” hakuilmoituksessa olevan linkin kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoine hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistää su 11.11.2018 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä: www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.
Takaisin